• Login | Cont nou

Termeni si conditii

Utilizarea serviciilor si produselor site-ului imobilio.ro, presupune automat acordul cu urmatorii termeni si conditii:


TERMENI GENERALI
1. Accesarea site-ului imobilio.ro presupune ca dvs sunteti de acord inevitabil cu termenii ce urmează. Acest acord de utilizare are rezultate imediate între dumneavoastră şi imobilio.ro. Acceptarea se consideră automat tacită şi fără alte obiectii.

2. www.imobilio.ro isi rezerva dreptul de a schimba sau modifica partial sau integral conţinutul site-ului si modalitatile de accesare oricand, fără a avea acordul dvs initial sau fără notificari inspre dumneavoastră sau alti terti si fara alte reaspunderi.

A. CONŢINUT
1. Intregul continut al site-ului www.imobilio.ro este destinat uzului dumneavoastra personal, si exclude orice scopuri comerciale. Copierea, stocarea, modificarea sau transferul oricarui tip de continut de pe site este strict interzisa in scopuri comerciale, existand totusi posibilitatea de a cere un acord scris in prealabil catre imobilio.ro. Tot ceea ce este afisat si apare pe site (ex: articole, informaţii, poze, date, materiale audio/video) intra sub protectia legii dreptului de autor si a drepturilor conexe din Romania.

2. imobilio.ro nu-si asuma raspunderea pt posibile prejudicii sau litigii, referitoare la copierea, stocarea, modificarea sau transferul partial sau intreg al continutului. Utilizatorul poarta intreaga responsabilitate si este raspunzator de toate posibilele consecinte.

3. Intregul continut al site-ului apartine exclusiv www.imoblio.ro

B. TRANSMITEREA INFORMATIILOR
1. Transmiterea informatiilor inspre www.imobilio.ro presupune punerea la dispozitie de către dumneavoastră a materialelor, articolelor, informaţiilor, pozelor, datelor, materialelor audio/video. Furnizarea acestora este egala cu acordul automat ca imobilio.ro sa poata utiliza in orice fel si modalitate aceste informatii, fara ca dumneavoastra utilizatorul sa cereti obligatii sau pretentii materiale de orice tip pe o perioada de 40 ani. Totusi aceste informatii si date furnizate nu vor fi folosite in nici un fel  de catre imobilio.ro in scopuri frauduloase. 
2. Toate informatiile furnizate trebuie sa fie adevarate si reale iar in cazul unor suspiciuni, imobilio.ro isi rezerva dreptul de a sterge, bloca sau inlocui orice informatii sau date care au un caracter suspicios sau neconform si nu pot face dovada veridicitatii lor. 
3. www.imobilio.ro va proteja toate datele utilizatorilor site-ului intr-o baza de date sigura iar acestea vor fi folosite numai in scop strict profesional si confidential.

C. ALTELE
Automat sunteti de acord sa nu cereti daune sau obligatii materilale care pot sa apara in legatura cu orice fel de actiune judiciara care are la baza incalcarea Termenilor si Conditiilor acestui acord; acest lucru fiind valabil inclusiv dupa incheierea parteneriatului dintre dumneavoastra si www.imobilio.ro