• Login | Cont nou

Despre noi

Imobilio.ro este o platformă online dedicată exclusiv pietei imobiliare românesti, si aduce în prim plan un nou concept, cu un impact deosebit în contextul social actual guvernat de o lipsă acută de timp, de o migrare puternică înspre mediul online. Site-ul propune deci, o sincronizare perfectă si în timp real a cererii si ofertei pe piata imobiliară românească.

Imobilio.ro se adreseaza deopotriva cumparatorilor, vanzatorilor dar si celor care vor sa inchirieze bunuri imobiliare. Astfel, fiecare dintre aceste  părti are sansa de a identifica, prin intermediul site-ului nostru, solutia cea mai potrivită dorintelor sale, pentru cumpărători existând posibilitatea de a achizitiona sau închiria un bun imobiliar de la agentii imobiliare sau de la vânzători finali. În plus, pe imobilio.ro anuturile sunt in permanenta actualizate, astfel incat veti gasi pe site cele mai noi oferte de pe piata imobiliare romaneasca.

Site-ul nostru este construit într-o manieră simplia si modernă, dar foarte bine structurată, orientată înspre crearea unor experiente de navigare si cautare cât mai plăcuta pentru utilizatori. Cu o dorintă de îmbunătătire continuă, imobilio.ro promite utilizatorilor săi să fie receptiv la sugestiile lor, să îsi adapteze permanent serviciul noilor cerinte din domeniu, si să se pozitioneze pe piata imobiliară din România cu profesionalism si verticalitate.

Fie că este casa ta pentru o perioadă lungă de timp, fie că este casa ta pentru o perioadă scurtă de timp, fie că este casa căreia îi cauti un nou stăpân...Solutia se numeste imobilio.ro